Este sitio web utiliza 'cookies' propias y de terceros para mejorar nuestro servicio y analizar estadísticas de navegación. Al continuar navegando aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'. Puedes cambiar la configuración en tu navegador siempre que lo desees. Aceptar

Notícies

.

Barcelona, 24 de Març  de 2014

El passat 29 de gener va fer 10 anys que vam constituir formalment PCI, podríem dir que iniciàvem llavors una “aventura empresarial” , però estàvem convençuts de que sabríem trobar com i amb que podríem satisfer un mercat i a uns clients en allò que altres ens van ensenyar.

Als qui ens van donar aprenentatge i experiència, als qui internament han donat tot el seu esforç humà i professional tots aquests anys; i a vosaltres proveïdors i clients, que ens heu donat suport, confiança i recolzament, sols podem dir gràcies de cor.

Estem francament satisfets de l’experiència assolida, els resultats que hem anat obtenint i sobre tot de l’alta motivació que mantenim per treballar al costat vostre per seguir fent camí plegats.

Continuem treballant per millorar en el nostre servei i assistència diària, pensem que sempre podem millorar en tot el que fem,  i no ho oblidem mai.

Confiem poder seguir contant amb la vostre estimable confiança per molts anys més.